Despre noi

In primavara anului 2006 eram propietarul a doua masini marca Dacia Solenza si doream sa dezvolt o companie de taxi, datorita birocratiei am renuntat la foarte scurt timp, in una din zilele urmatoare un prieten m-a rugat sa ii imprumut una dintre masini pentru o perioada de cateva zile deoarece avea masina avariata iar cei de la service intarziau cu finalizarea reparatiilor, nu mi-am refuzat prietenul si i-am intins o mana de ajutor impumutandu-i una dintre masini pentru o perioada de 5 zile.


Dupa cele 5 zile m-a sunat si mi-a spus ca doreste sa-mi plateasca un pret pe zi pentru inca o perioada nedeterminata deoarece reparatia la service intarzia, m-a incantat oferta lui si imediat mi-a venit ideea ca as putea sa fac un bussiness si astfel m-am hotarat sa inchiriez masini. Fiind o persoana intreprinzatoare pana la momentul respectiv m-am asociat cu alti doi prieteni, am infiintat o firma si impreuna cu acestia am achizitonat primele 19 masini Dacia Logan reusind sa punem pe picioare o mica fiirma de inchirieri
masini
. Profitul nu a intarziiat sa apara iar firma noastra de rent a car devenea o provocare deoarece am simtit ca cererea era mai mare decat oferta pentru inchirieri auto in Bucuresti.

Piata de inchirieri masini in Romania la acea ora era intr-o continua dezvoltare, dupa cateva luni am putut achizitona alte 20 de masini iar odata cu achizitonarea acestora am extins reteaua de inchirieri auto in Romania. Pe parcursul anilor am oferit servicii de inchirieri auto pentru romanii din Diaspora, pentru oameni de afaceri din Romania, pentru numeroase companii din Romania si din strainatate.

Astfel ne putem mandrii cu un portofoliu numeros de clienti care apeleaza frecvent la serviciile de rent a car in Romania.
Datorita seriozitatii si profesionalismului pe care l-am invatat pas cu pas in fiecare zi astazi putem spune ca ne situam in topul companiilor de rent a car si dispunem de o flota numeroasa de masini si de o imagine pozitiva in online datorita celor 5 domenii care ne apartin: www.rentacar1.ro, www.inchirieri-masini.com, www.alorentacar.ro, www.rentacar-here.com, www.alorentacar.ro.

Ne propunem ca in urmatorii ani sa gasim cele mai eficiente solutii astfel incat clentii nostrii sa fie pe deplin multuniti atat de calitatea autoturismelor din parcul auto cat si de pretul acestora. Sfatul nostru pentru clientii care doresc sa apeleze la serviciul rent a car in Romania este urmatorul: Memorati un numar de telefon atunci cand aveti nevoie de rent a car non stop in Romania 0721 401 401 iar noi va stam la dispozitie cu cea mai buna flota de inchirieri masini si preturi cheap pentru inchirieri auto.


Va multumim ca ati citit povestea noasta.